Åmli -Dop,vold,fyll og faen bygd

Selv om  det kan virke kjedelig å lese dette, blir det bedre..
Åmli kan virke som den dødeste plassen, å som plassen det aldri skjer noe, men nei azz.
Det er faen så liv her, her gjelder det bare å komme inn i den riktige gjengen.
Kommer du inn i gjengen med de fine, dollejentene, skal jeg love deg du får det kjipt, var der før, men fant etter en stund ut at jeg ikke holdt ut, så finn jeg meg en ny venn, A***, som jeg nå ikke er så god venn med akkurat, falt litt (veldig) ut om noe guttegreier, me har fortsatt mine aller beste venner igjen, Silvia og Gunn, de beste jeg kunne tenke meg!

Når man finner riktige venner, åpner nye muligheter seg her i åmli, mange som holder på med dop, røyker hasj, alkoholikere, Utlendinger, sladdrekjærringer, overdrivelser er store her.
Lærere lyger, psykologer lyger, alle lyger egentlig.

Utrolig vanskelig å finne noen man kan stole fullt ut på, selv om man lett ser hvem som er fiender å hvem som er venner.


Litt om lærerne ved Åmli ungdomsskole;
La oss begynne med Engelsk-lærer, skal ikke si noe navn, men han er jævlig.
Om man ikke har fått med seg det han sa nekter han å gjenta det.
Jeg kan helt ærlig si at, Ja, jeg har bråket mye i timene hans, for jeg har mistet all respekt for han.
Dan ba oss gå ut for vi forstyrret, å da vi hadde kommet ut kommet han etter å dytter meg inn i døren, å nei, jeg sier ikke dette for jeg ikke liker han, Gunn, Silvia OG Ayla var vitner, han har også dytta ayla i veggen, å tatt tak i nakken på henne.

Norsklærer (sier ikke navn) ;
Jeg og mine to venner Gunn og Silvia ble tatt med på et rom, der snakker vi om hvorfor vi kom for sent til timen.
Hun tok Silvia og Gunn ut for å snakke med meg alene.
Da kom vi inn på temaet at faren min er død, så spurte hum om jeg var lei meg for at han var død, Å jeg svarte jo at selvfølgelig var jeg det, det var ikke akkurat noe jeg ville skulle skje, men det skjedde.

Etter det sendte hun meg til psykolog, å der sa jeg bare at jeg ikke hadde mer problemer enn andre barn selv om jeg i blandt ble trist ved tanken på at min far var død.
Jeg nektet å reise dit igjen med tanke på at jeg ble tatt ut i fler skoletimer for å snakke om et "problem" som faktisk ikke var noe problem.
Etter det sendte de en bekymringsmelding til barnevernet om at jeg hadde dype tanker og psykiske problemer, som jeg absolutt ikke hadde eller har.
Da kom barnevernet hjem for å skjekke, å de tok meg i ett rom der mamma ikke var.
Da fortalte de at jeg hadde sagt til en lærer at jeg ikke kunne bo hjemme mer, for det var noe såpass ulovlig, Voldlig, hva enn de ville fram til skjedde her.
Å nei, det skjer ikke noe som helst galt her, selvfølgelig har jeg krangler med både mamma å stefaren min, men jeg tviler på at noen av dere aldri har hatt det!

Jeg ble så sykt sur da at jeg skreik ut masse banneord jeg ikke huska, å at jeg skulle drepe den personen som hadde funnet opp dette.
Selvfølgelig ikke det smarteste å si men det bare glapp ut.
Så kommer han med at norsklæreren trodde jeg hadde blitt voldtatt, å sa at jeg hadde hintet til det, Å igjen, NEI! jeg har aldri blitt voldtatt.

Da klikker det for meg, og skolen dagen etter reiv jeg ned alt som fantes av løse deler, Tettet alle doer, sprittusj på alle speil, å satt kranane på på alle doer!
Dette ble ikke merket av noen lærere, å etter som jeg er venn med han som måtte ordne det, ble det ikke noe styr ut av det.

Dette er bare 2 % av det som har skjedd på skolen, mer forteller jeg senere, har ikke tid til å skrive mer.

Q: Hva syns du om dette?
-Fristet til å flytte hit?

Én kommentar

vildeivana

21.apr.2011 kl.12:57

oi! :o

Skriv en ny kommentar

Malèn Boye

Malèn Boye

16, Grimstad

Mitt navn er Malèn, bor i grimstad og blogger om masse piss egentlig. Liker kommentarer, og legg meg bare til som venn om du vil ♥

Kategorier

Arkiv

hits